Thai södermalm ny thaimassage göteborg

thai södermalm ny thaimassage göteborg

Kontaktuppgifter till Pimkaj's Thaimassage Göteborg, telefonnummer, adress, se information om företaget. Då var jag på mitt första besök på thaimassage i Göteborg! salong, då jag helst vill kunna välja hela paketet är det extra svårt i en ny stad. . I Stockholm är det hyfsat spritt, men inte i Västerort eller så långt söder om söder. Utbildade vid Wat Po Thai Traditional Massage School i Bangkok. Vi finns mellan Eriksdalshallen och Södersjukhuset. Gå 8 min från Stockholm Södra eller ta. Mali Thaimassage har nu funnits här i Sköndal i mer än 5år. Allt startade under vintern Vi finns numera i nya lokaler i grannhuset på Bagarfruvägen. Då var jag på mitt första besök på thaimassage i Göteborg! salong, då jag helst vill kunna välja hela paketet är det extra svårt i en ny stad. . I Stockholm är det hyfsat spritt, men inte i Västerort eller så långt söder om söder. Den stora recensionstråden om thaimassage i Sverige! 60 timmar i en ny men gammal massagemetod . Jag har erfarenhet från ca 30 salonger, mest söder om människobyn. fått kanske är en 6:a av en skala på tipset är nog Stockholm eller Göteborg om man önskar mer service än bara massage.

Thai södermalm ny thaimassage göteborg - escort

Jag vill ta emot Familjelivs medlemsbrev. Hej, Liksom många andra har jag under en tid ThaiMassageGuiden, All rights reserved. Visa de senaste omdömena. Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Only if it's done right.

Videos

Playboy Cyber Girl Lauren D'Marie Does it Right

Thai södermalm ny thaimassage göteborg -

Så den delen hindrar dem inte. Jag har inte testat detta men är nyfiken. Men det är lättare att spana på thaimassage med fast adress, skattekonto och i övrigt laglydiga kvinnor. Jag tycker det låter som ett bra förslag då jag aldrig provat på thaimassage tidigare, vilket han gjort ex antal gånger både i Sverige och i Thailand. Måste man smyga med det för bekanta?

0 thoughts on “Thai södermalm ny thaimassage göteborg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *